Μαρτυρίες

2 χρόνια πριν, ήξερα ότι έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια ενός ψυχολόγου για να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν μετά το χωρισμό μου. Στην ηρεμία και στην ησυχία του θεραπευτικού δωματίου, με τη βοήθεια της Ελένης, βρήκα την υποστήριξη που χρειαζόμουν για να καταλάβω τι μου συνέβαινε.

Νίκος Μ. (ετών 35),

Μέσα από το πρόγραμμα έμαθα να «διαβάζω» τα σήματα που μου στέλνει οργανισμός μου όταν στρεσάρομαι και να τα διαχειρίζομαι. Τελειώνοντας τη σειρά των συνεδριών είχα την αίσθηση του ελέγχου πάνω στο σώμα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Ιδιαίτερα με βοήθησε η καταγραφή των σκέψεων, την οποία χρησιμοποιώ συχνά και μετά το τέλος του προγράμματος. Το ίδιο συνέβη και με τις ασκήσεις χαλάρωσης. Είναι ένα πρόγραμμα που πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο για όλους σε μια εποχή που έχουμε γύρω μας πολλά στρεσογόνα ερεθίσματα.

Χρύσα Ι. (ετών 34),

Το FIGHTSTRESS© ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχα, αρχικά, για αυτό. Αποδείχθηκε ένα πρόγραμμα με οργανωτικές αρχές, ποιότητα και τρόπους για απόκτηση μεγαλύτερης αίσθησης του ποιος είσαι σε συνάρτηση με τις δυνατότητες, τα βαθύτερα πιστεύω σου και την αντίληψη του τι σε περιορίζει από το να επιτύχεις τους στόχους σου. Το «αρνητικό» για κάποιους που δεν είναι συνεπείς είναι ότι, εκτός από τις συνεδρίες, υπάρχει ένα προσωπικό πρόγραμμα, που όμως αν το ακολουθήσεις έχεις πολλά να κερδίσεις από αυτό. Το θετικό είναι ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα σχετικά με τη διαχείριση του stress της καθημερινότητας και μαθαίνεις τρόπους για τη μείωση του.

Γιώργος Β. (ετών 23),

Το πρόγραμμα είχε πολύ ενδιαφέρον. Μέσα από τις συναντήσεις κατάφερα να αναγνωρίσω τα μοτίβα αρνητικής σκέψης και να καταλάβω πως επηρεάζουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά μου. Η εισηγήτρια ήταν πολύ πρόθυμη να μου εξηγήσει οποιαδήποτε απορία. Μέχρι και σήμερα χρησιμοποιώ τις ηχητικές ασκήσεις και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Θάνος Κ. (ετών 25),