Καλώς ήρθατε

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο μας!

Το Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης είναι ένας χώρος Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, που εδρεύει στην περιοχή του Χαλανδρίου στην Αθήνα. Εδώ παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας που αφορούν το άτομο και την οικογένεια, καλύπτοντας όλους τους βασικούς τομείς: συμβουλευτική, ατομική ψυχοθεραπεία και ομαδική θεραπεία.

Σ’ αυτό το χώρο διεξάγεται και το διεθνώς αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα τεχνικών διαχείρισης Άγχους – FIGHTSTRESS©.

Επιστημονικώς υπεύθυνη και ιδρυτής του Κέντρου Συναισθηματικής Διαχείρισης είναι η Ελένη Ταρναρά, MSc, ΜBPsS, αριστούχος πτυχιούχος Ψυχολογίας (First Class Hons) και τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πολυτεχνείου.

Οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα απευθυνθεί σε εμάς ποικίλουν:

  • Έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα
  • Συμπεριφορές που απορρέουν από ψυχοπιεστικές καταστάσεις
  • Προβλήματα με συντρόφους ή/και παιδιά

Ασχολούμαστε επισταμένα με το κάθε ένα, ακολουθώντας πάντα τις αρχές του επαγγελματικού/θεραπευτικού απορρήτου.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το βιογραφικό της υπευθύνου Ελένης Ταρναρά, για το θεραπευτικό πλαίσιο και τις δεοντολογικές αρχές του Κέντρου, αλλά και τις δραστηριότητες του.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην περίπτωση που αισθανθείτε την ανάγκη. Τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να τα βρείτε εδώ.