Το Κέντρο

Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης

Emotion Center

Το Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης είναι ένας ιδιωτικός ψυχοθεραπευτικός χώρος Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, με έδρα μια ήσυχη περιοχή του Χαλανδρίου στην Αθήνα. 

Επιστημονικά υπεύθυνη και ιδρύτρια του Κέντρου Συναισθηματικής Διαχείρισης είναι η κλινική ψυχολόγος Ελένη Ταρναρά, MSc, ECP, αριστούχος πτυχιούχος Ψυχολογίας και τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πολυτεχνείου. 

Μετρά πάνω από 15 χρόνια κλινικής εμπειρίας, ακαδημαϊκής έρευνας και ψυχοθεραπευτικής ειδίκευσης και αποτελεί τη δημιουργό και βασική εισηγήτρια του βραβευμένου  προγράμματος διαχείρισης άγχους FIGHTSTRESS©, καθώς και του πρότυπου προγράμματος υποστήριξης ΡΟΗ©, που διεξάγεται σε συνεργασία με την αιματολογική ογκολογική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». 

Ο χώρος μας

O χώρος του Κέντρου Συναισθηματικής Διαχείρισης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν ασφαλή τόπο σε ένα πράσινο και ήρεμο περιβάλλον. Προσωπικές πινελιές μέσα στο χώρο δημιουργούν συνθήκες χαλαρότητας και γαλήνης. Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν ένα ποτήρι δροσερό νερό ή τσάι καθώς εξερευνούν τα βιβλία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Η φιλοσοφία μας

Στο Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης συμμετέχει μια έμπειρη ομάδα υψηλά εκπαιδευμένων κλινικών επαγγελματιών, η οποία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας που αφορούν το άτομο και την οικογένεια, καλύπτοντας όλους τους βασικούς τομείς: συμβουλευτική, ατομική ψυχοθεραπεία και ομαδική θεραπεία.

Ασχολούμαστε λεπτομερώς με το κάθε τομέα, ακολουθώντας πάντα τις αρχές του επαγγελματικού/θεραπευτικού απορρήτου και δεσμευόμενοι από τη δεοντολογική διακήρυξη του Κέντρου μας.

Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το βιογραφικό της υπευθύνου του Κέντρου Ελένης Ταρναρά και των συνεργατών της, για το θεραπευτικό πλαίσιο και τις δεοντολογικές αρχές του Κέντρου, αλλά και τις τρέχουσες δραστηριότητες του.

Στο Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης πιστεύουμε πως η ενσυναισθητική φροντίδα και η βαθιά κατανόηση συνδυασμένη με την τέχνη και την επιστήμη της σύγχρονης κλινικής ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη διευκόλυνση της δυσφορίας και την εκμάθηση νέων τρόπων επίλυσης προσωπικών δυσκολιών.

Ελπίζουμε αυτός ο χώρος να σας βοηθήσει.

Οι Υπηρεσίες μας

Ψυχοθεραπεία

Βραχεία Συμβουλευτική

Τηλεθεραπεία

Fightstress Logo

Πρόγραμμα Fightstress