Ψυχοθεραπεία

Στο Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης συμμετέχει μια έμπειρη ομάδα υψηλά εκπαιδευμένων κλινικών επαγγελματιών, η οποία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας που αφορούν το άτομο και την οικογένεια, καλύπτοντας όλους τους βασικούς τομείς: συμβουλευτική, ατομική ψυχοθεραπεία, ομαδική θεραπεία, θεραπεία ζεύγους και οικογενειακή θεραπεία.

Emotion Center - Atomiki Psyxotherapeia

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Στο πλαίσιο μιας Ατομικής Ψυχοθεραπείας στο Κέντρο μας, οι θεραπευόμενοι διευκολύνονται στο να διαχειριστούν ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών που εμποδίζουν τη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας στη ζωή.

Emotion Center - Omadiki Psychotherapeia

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η ομαδική θεραπεία αποτελεί τη φυσική συνέχεια μιας περιόδου ατομικής θεραπείας και  ως εκ τούτου, τα μέλη μιας θεραπευτικής ομάδας είναι εξοικειωμένα με τη θεραπευτική διαδικασία και τους κανόνες που τη διέπουν.

Emotion Center - Therapeia Zeugous

Θεραπεία Ζεύγους

Η θεραπεία ζευγαριού απευθύνεται στα ζευγάρια εκείνα, έγγαμα ή μη, που δεν αισθάνονται καλά μέσα στη σχέση τους αντιμετωπίζοντας διάφορες δυσκολίες, όπως έλλειψη επικοινωνίας και συναισθηματικής εγγύτητας.

Emotion Center - Oikogeneiaki Therapeia

Οικογενειακή Θεραπεία

Στο Κέντρο Συναισθηματικής Διαχείρισης, διαπιστώνουμε ότι είναι συχνά σημαντικό να συνεργαζόμαστε με την οικογένεια για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο αλληλεπίδρασης των μελών της.